SuperGirl
Talk To My Hand :-)
Tuesday, 17 July 2012 17.7.12 | 0 comments


EEEEEeee kau kenapa doh? Kau kenapa haa?
Kayy kau kenapa dohh?! *Sorry takde mood nak tulis baik-II :-P
Ape kejadah lah kau nih kan perempuan? Kau kenapa ek?
kenapa kenapa kenapa? Errrrrrrr geram akuuuuuuuuu >.<
tetibe jea kau nak pandang slack kat aku pehal kan?
Kay k aku tak kisah lah kau nak pandang cmner pun kat akuu
tapi kenapa perlu "Pandangan mata" yang tajam doh?
Kalau kau pandang aku then masuk ke dalam lubuk
hati kau aku tak kesah k, Eeiiii Wekkk wekkkk! (Cehhh, poyoh + geli)
Tapi kalau setakat nak pandang-II tajam kau yang mcm
tak berapa nak bagus tuh tak payah lah woiiiiii :/
Aku kacau kau ker eh? Eh sayang, nma kau pun aku tak tahu!
Eeeii tolong-lah woiiii! Dah lame aku perasan kau pandang
mcm tak puas hati kat aku, tapi aku diam jea kan? Haaa sebab eh
aku malas nak carik point jea k, kau nak carik point ker ehh?
Err! Fuckinggggggggggg at youuuuuuuuuuuuuuuuuu -.- Huh!
Dahdah, malas aku nak gaduh gaduh nihh. k sakai lah wehh :/
Harini, aku puasa :-) Yay! Hikhikk, Tetibe jea aku kann >.<
K dah lah haih malas nak bukak blog sebenar eh tapi bila dikenang-kan
budak yang tak senang dengan aku nih so aku online lah jugak :-P
Fuhhhhh!*Ayat tak boleh blahh!



A Smile Is Contagious And Infectious
One Smile Brings Another
You Smile And The Whole World
Smiles With You :-)

Ok :-)

| NEW